Wij willen ons team uitbreiden met een enthousiast

HR medewerker salarisadministratie

voor 16-20 uur per week.

De functie:
De werkzaamheden binnen deze functie omvatten het zelfstandig voeren van salarisadministraties voor onze cliënten, verzorgen van de aangifte loonbelasting, bijbehorende advies en HR-taken. Hierbij kun je denken aan o.a. opstellen van arbeidsovereenkomsten en het bewaken van de afloop daarvan, aanvragen van subsidies, het regelen van verzuim- en herstelmeldingen en het onderhouden van contacten met Arbodienst en UWV.

Tevens zal je de loonjournaalposten inlezen in de financiële administratie en de afloop hiervan controleren. Je bent proactief en eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en externe partijen. Vanuit praktijkervaring beschik je over een solide basiskennis van het HRM-vak en ben je goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast ben je inzetbaar voor overige administratieve werkzaamheden, zoals het inboeken van in- en verkoopfacturen en bankafschriften.

Jouw profiel:
Je hebt een relevante opleiding en HBO werk- en denkniveau. Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je weet van aanpakken, bent zelfstandig, leergierig, nauwkeurig en cliëntgericht. Je hebt affiniteit met automatisering en kunt goed omgaan met deadlines.

Vind je het een uitdaging om mee te werken aan de groei van ons kantoor en ben je per direct beschikbaar, mail dan een brief met CV naar: kelly@pinknotes.nl.

Voor meer informatie kun je ook bellen met Kelly Kleinjan-Dijkman op nummer: 010-483 02 98.


NEEM CONTACT
MET ONS OP